Pokličite nas: +386 7 30 84 450

Piškotki

Piškotki

Kaj so piškotki in zakaj se uporabljajo

Piškotke (ang. Cookies) uporablja večina spletnih mest za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. So tekstovne datoteke, ki jih spletno mesto shrani na uporabnikovi napravi (računalnik, tablica, telefon). Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni podatke o obisku (na primer izbrani jezik in druge nastavitve), tako je lahko naslednji obisk istega spletnega mesta bolj uporaben in lažji. 

Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje spletne strani www.solistimber.com ne škodijo ne vam, ne vaši napravi ter ne beležijo nobenih osebnih podatkov in ne zbirajo informacij, ki bi omogočile identifikacijo uporabnika.

Piškotki, ki jih uporablja spletna stran www.solistimber.com

Naša spletna stran uporablja naslednje piškotke:

1. NUJNO POTREBNI PIŠKOTKI

Ta spletna stran uporablja piškotke, ki so tehnično nujno potrebni za nemoteno delovanje spletne strani in so zato privzeto omogočeni. Strinjanje z njimi je avtomatsko, saj z njimi ne zbiramo nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih spletne strani.

Ime piškotka
Namen
Čas veljave / Potek
_cookies_state
Hrani informacijo o tem ali ste piškotke dovolili ali ne
1 leto
XSRF-TOKEN
Piškotek, potreben zaradi zagotavljanja varnosti in zavarovanja (npr. zaznava napačne vpise in tako preprečujejo zlorabe sistemov za vpisovanje)
1 leto
laravel_session
Sejni piškotek
seja

2. ANALITIČNI PIŠKOTKI

Analitični piškotki se bodo naložili le, če boste dovolili njihovo uporabo. S strinjanjem uporabe analitičnih piškotkov dovoljujete spremljanje statistike obiska spletne strani (Google Analytics). Strinjanje lahko kadarkoli prekličete s pomočjo spodnjega obrazca.

Ime piškotka
Namen
Čas veljave / Potek
Podjetje
_ga
Google Analytics (statistika ogledov spletne strani)
2 leti
Google Inc.
_gat
Google Analytics (statistika ogledov spletne strani)
1 minuto Google Inc.
_gid
Google Analytics (statistika ogledov spletne strani)
1 dan Google Inc.

Ali se strinjate, da na vašo napravo shranimo analitične piškotke?

Se strinjam

Se ne strinjam