Pokličite nas: +386 7 30 84 450

Surovina

Odkup hlodovine

Odkup hlodovine

V SOLIS TIMBER kupujemo surovino hlodovino čez celo leto, ne glede na tržne razmere. Stojimo za poštenimi prevzemi in našim dobaviteljem PONUDIMO NAJVIŠJO VREDNOST za hlodovino.

Celoten proces nabave poteka profesionalno - od prvega kontakta, dobave, izmere, kot do izplačila pripeljane surovine. Vsa hlodovina se elektronsko izmeri z najnovejšo 3D tehnologijo Microtec, brez vpliva človeškega faktorja. Naši zaposleni so šolani, da strokovno določijo kvaliteto hlodovine v največji meri, ki je vedno KONSTANTNA. Vsak tovornjak s hlodovino se fotografira, tako kot vsak posamezen hlod.

Kupujemo hlodovino tako od fizičnih kot pravnih oseb. Za imetnike pavšalnega nadomestila uredimo tudi obračun surovine s pavšalnim nadomestilom.

odkup-hlodovine-podstran-01a.jpg

Plačilo

V kolikor želeno, se plačilo izvede v 24 urah po prevzemu. Sicer pa je plačilo urejeno v manj kot 30 dneh.

Transport

Za dobavitelje organiziramo tudi prevoz od gozda do našega obrata. Seveda pa hlodovino kupujemo tudi dostavljeno na našo žago in vam plačamo tudi prevoz do nas. Hlodovino sprejemamo tudi po železnici. Naša postaja se imenuje Straža.

Drevesne vrste

Kupujemo in predelujemo iglavce: smreka, jelka, bor, macesen.

Dolžina

Za našo proizvodnjo kupujemo standardno dolžino 4 m.

Debelina

Pri nas lahko predelamo celo drevo! Tukaj nimamo omejitev in lahko predelamo najtanjše in najdebelejše hlode! Diametri od 10 cm do 120 cm se lahko predelajo pri nas.

STRONGSOLIDSOLIS

Imate vprašanja? 

Želite postati naš dobavitelj? 

Stopite v kontakt z nami in povprašajte za podrobnosti in možnost dobave.